
یخ در بهشت سنتی مناسب برای روزهای گرم سال
1. یک پیمانه آرد برنج را در 4 پیمانه آب سرد حل کنید از صافی بگذرانید و در قابلمه روی شعله ملایم به جوش آورید.
2.سپس شعله را کم کنید و مرتب به هم بزنید پس از 20 دقیقه 2 پیمانه شکر، کمی هل، نیم پیمانه گلاب و 1 پیمانه عرق بیدمشک اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و یخ در بهشت غلیظ شود.
3.وقتی که به قوام فرنی یا کمی غلیظ تر رسید زیر آن را خاموش کنید و در ظرف مناسب بریزید تا خنک شود.
4.سپس روی آن را با مغز پسته کوبیده و اندکی زعفران تزیین کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
دکتر احمد کریمی (متخصص طب ایرانی)