تابستانتغذیهنوشیدنی

طرز تهیه یخ در بهشت سنتی

یخ در بهشت سنتی مناسب برای روزهای گرم سال

1. یک پیمانه آرد برنج را در 4 پیمانه آب سرد حل کنید از صافی بگذرانید و در قابلمه روی شعله ملایم به جوش آورید.

2.سپس شعله را کم کنید و مرتب به هم بزنید پس از 20 دقیقه 2 پیمانه شکر، کمی هل، نیم پیمانه گلاب و 1 پیمانه عرق بیدمشک اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و یخ در بهشت غلیظ شود.

3.وقتی که به قوام فرنی یا کمی غلیظ تر رسید زیر آن را خاموش کنید و در ظرف مناسب بریزید تا خنک شود.

4.سپس روی آن را با مغز پسته کوبیده و اندکی زعفران تزیین کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد.

دکتر احمد کریمی (متخصص طب ایرانی)

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن