بیماریتغذیهزندگی سالمکرونا

طب ایرانی و ویروس کرونا(1): سوپ مقوی بدن

امروزه که همه جا صحبت از بیماری کرونا و پیشگیری از ابتلا و در صورت مبتلا شدن مقابله با آن است، نیاز است تا با روش های پیشگیری و مقابله با این ویروس آشنا شویم تا هم خودمان و هم آشنایان و نزدیکانمان درگیر این بیماری نشویم و یا در صورت ابتلا، به زودی بهبود یابیم.

دستور پخت سوپ زیر به دستور دکتر کمالی نژاد، برای بیماران بستری و غیربستری است که از آن جهت پیشگیری از بیماری های ویروسی و تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده می شود:

1 فنجان بلغور گندم، 1 عدد هویج قطعه شده و 2 حبه سیر یا 1 عدد پیاز کوچک را همراه با 5-6 لیوان آب روی اجاق گذاشته تا نیم پخت شود.

در 20 دقیقه ی آخر؛ 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده، 3 قاشق غذاخوری شوید، یک چهارم لیمو عمانی، 1 عدد کره 25 گرمی و کمی زردچوبه و نمک در انتها اضافه شود.

دستور: یک کاسه سوپ خوری 1 تا 2 بار در روز قبل از وعده های ناهار و شام میل شود.

این سوپ برای 4 تا 5 وعده یا برای 4-5 نفر است.

نکته 1: کسانی که دیابتی هستند احتیاط نموده و به عنوان وعده شام با کمی نان مصرف نمایند.
نکته 2: در صورت صلاح دید بیماران، می توان کمی آب لیموترش را در موقع خوردن اضافه کرد.
نکته 3: سیر یا پیاز طبق ذایقه افراد انتخاب می شود.

این نوشته برداشتی است از مقاله نوشته شده توسط متخصص طب سنتی دکتر محمد یوسف پور

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن