طب ایرانی و ویروس کرونا(1): سوپ مقوی بدن

امروزه که همه جا صحبت از بیماری کرونا و پیشگیری از ابتلا و در صورت مبتلا شدن مقابله با آن است، نیاز است تا با روش های پیشگیری و مقابله با این ویروس آشنا شویم تا هم خودمان و هم آشنایان و نزدیکانمان درگیر این بیماری نشویم و یا در صورت ابتلا، به زودی بهبود یابیم.
دستور پخت سوپ زیر به دستور دکتر کمالی نژاد، برای بیماران بستری و غیربستری است که از آن جهت پیشگیری از بیماری های ویروسی و تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده می شود:
1 فنجان بلغور گندم، 1 عدد هویج قطعه شده و 2 حبه سیر یا 1 عدد پیاز کوچک را همراه با 5-6 لیوان آب روی اجاق گذاشته تا نیم پخت شود.
در 20 دقیقه ی آخر؛ 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده، 3 قاشق غذاخوری شوید، یک چهارم لیمو عمانی، 1 عدد کره 25 گرمی و کمی زردچوبه و نمک در انتها اضافه شود.
دستور: یک کاسه سوپ خوری 1 تا 2 بار در روز قبل از وعده های ناهار و شام میل شود.
این سوپ برای 4 تا 5 وعده یا برای 4-5 نفر است.
نکته 1: کسانی که دیابتی هستند احتیاط نموده و به عنوان وعده شام با کمی نان مصرف نمایند.
نکته 2: در صورت صلاح دید بیماران، می توان کمی آب لیموترش را در موقع خوردن اضافه کرد.
نکته 3: سیر یا پیاز طبق ذایقه افراد انتخاب می شود.
این نوشته برداشتی است از مقاله نوشته شده توسط متخصص طب سنتی دکتر محمد یوسف پور