تابستانتغذیهنوشیدنی

ماءالشعیر طبی

طرز تهیه ماءالشعیر طبی:

موارد لازم: جو پوست کنده 75 گرم – آب 10-14 لیوان (بسته به جنس جو)

طرز تهیه: دانه های جو را با مقدار تعیین شده آب روی شعله ملایم قرار می دهیم تا به آرامی بپزد. هر زمان دانه های جوشکفته شد گاز را خاموش کرده تا دانه های جو ته نشین شود . سپس آب روی آن را صاف کرده و در یخچال قرار دهید ودر صورت بروز عطش میل کنید. دقت کنید جو نباید آنقدر بپزد که لعاب بدهد.

نکته قابل توجه این است که در معده های سرد و نفاخ بهتر است ماءالشعیر با گلقند میل شود. و افرادی که یبوست دارند ماءالشعیر مصرف نکنند. ماءالشعیر رطوبت مناسب در بدن ایجاد می کند و مواد زایدی که در زمستان در بدن انباشته شده را جلا داده و پاک می کند. ماءالشعیر نباید همراه سکنجبین مصرف شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن