
فصول مختلف سال، اثرات مشخصی بر سلامت افراد و از جمله کودکان دارند.
در فصل زمستان؛ بیشتر از غذاها و نوشیدنی های با مزاج گرم استفاده کنیم؛ به ویژه برای کودکانی که مزاج سرد و تر دارند. غذاهایی مانند خورش کرفس، خورش فسنجان، خورش خلال بادام، خورش هویج، انواع آشها و سوپهایی که محتوی سبزیجات گرم هستند، کباب و آبگوشت.
ادویه جات گرم مثل دارچین را بیشتر در غذاها وارد کنید.
مصرف مغزیجات و خشکبار گرم نظیر فندق، پسته، بادام، گردو، مویز، توت و… را فراموش نکنید.
بهتر است مصرف غذاهای با طبع سرد و تر را به حداقل برسانید. پس در این فصل از خوراکهای سرد مثل سالاد الویه، انواع ساندویچهای سرد، نان و پنیر و خیار و گوجه اجتناب کنید.
در زمستان، کودکان را وادار به فعالیت بدنی بیشتر و ورزش کنید؛ به ویژه کودکان چاق و آن ها که مکررا دچار سرماخوردگی و سینوزیت می شوند.
پوشاندن سر کودکان را نیز همواره مدنظر داشته باشید.
این نوشته برداشتی است از مقاله نوشته شده توسط متخصص طب سنتی دکتر مریم السادات پاک نژاد.